MODULIS BRASOV LOGO

Standardul Qualis în construcții îmbină designul cu funcționalitatea

Construim proiecte rezidenţiale începând cu anul 2017, în zone cu o bună dinamică a dezvoltării în municipiul Braşov. În prezent, avem două proiecte rezidenţiale în derulare în cartierul Tractorul, cu o valoare cumulată de piaţă de 54 milioane de euro. Iar planurile nu se opresc aici…
Conceptul fiecărui proiect imobiliar, atenția la detalii, simțul răspunderii, parteneriatele cu designeri și furnizori de renume, sunt doar câteva dintre motivele pentru care un ansamblu semnat de noi nu poate fi decât un etalon pentru calitatea și durata de viață a construcției.

2017

Ansamblul Qualis I

Primul proiect rezidențial Qualis a fost demarat în 2017, pe strada Ioan Popasu. Cuprinde 170 de apartamente finalizate și alte 276 unități în fază de construcție, precum și 1.500 mp spații comerciale.

2019

Ansamblul Qualis II

298 de apartamente și 1.500 mp spații comerciale, sub un concept architectural modern, formează ansamblul Qualis II. Proiectul situat pe strada 13 Decembrie se află într-un stadiu avansat de execuție.

2021

Parc Modulis

Am creionat conceptul primului parc industrial. Modulis înseamnă 10 hale dotate modern, o suprafață închiriabilă de 19.880 mp și primul HUB fast-charge din regiune.

Portofoliu proiecte Qualis

Cele două ansambluri rezidențiale din cartierul Tractorul au fost vândute în stadiu de proiect, devenind în scurt timp de la lansare repere de succes în portofoliul companiei.

Misiune

Prin intermediul parcului Modulis oferim tuturor companiilor din domeniul industrial sau al serviciilor, interesate de extindere sau de începerea unei noi afaceri, un mediu amenajat modern, la cele mai înalte standarde, dotat tehnologic și sigur pentru desfășurarea activității.

Qualis Properties lansează Proiectul Modulis-10 hale noi

Concept

Dezvoltatorul propune un stoc de hale noi, realizat integral din beton prefabricat, cu închideri din casete rigide de vată bazaltică și tablă cu cută înaltă (12 cm pentru pereți și 14 cm pentru învelitoare). Toate halele vor întruni condițiile din normativul ISU aflat în vigoare, fiind proiectate și realizate pentru a îndeplini toate standardele (hidranți, sprinklere, trape automate, etc).

Pentru disponibilitate închiriere hală solicită detalii

Alege tipul de depozit adecvat afacerii tale, menționează suprafața dorită pentru închiriere, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru ați confirma disponibilitatea.