MODULIS BRASOV LOGO

Parc logistic în Brașov

Depozite de închiriat în noul parc logistic

Facilități

Fiind bine conectat cu orașul, parcul logistic oferă toate facilitățile afacerii tale pentru a se dezvolta sustenabil. Am integrat soluții constructive pentru a îți oferi un spațiu modern de creștere durabilă.

Toate facilitățile afacerii tale la un loc

Trape automate

În planul învelitoarei sunt integrate trape automate de fum, cu acționare electrică, care se deschid automat când centrala de detecție sesizează fum în incintă.

Uși secționale și pietonale

Sistemul de uși secționale creează un mediu sigur și confortabil pentru dezvoltarea afacerilor. Facilitează utilizarea de zi cu zi având la bază gama largă de automatizări și accesorii.

Pardoseli

La MODULIS am optat pentru un sistem de pardoseală elicopterizată, armată cu ace metalice, care susține o sarcină utilă de 5 tone / mp.

Sistem pluvial

Sistem de rigole dedicate pentru preluarea apelor pluviale și stocarea lor într-un lac de acumulare ce deservește sistemul de irigat din parcul logistic.

Luminatoare hale

Iluminarea artificială este una dintre cele mai mari surse de consum de energie în clădirile industriale. Amplasate pe acoperiș, luminatoarele sunt soluția optimă de iluminare naturală.

Panouri solare

Autonomie energetică a halelor din parcul logistic. Capacitate de producție 2.5 MWh energie verde necesară funcționării parcului Modulis.
 

HUB fast-charge

20 de stații de încărcare rapide (pana la 200 kwh) cu toate porturile de încărcare uzuale (AC, DC, CCS, ChaDemo) pentru a ajuta la încărcarea rapidă a tuturor tipurilor de mașini electrice/plug-in hybrid.

Utilități

Apă și canalizare

Alimentare cu apă potabilă
Rețea canalizare ape uzate și pluviale
Stație decantare ape uzate

Energie electrică și termică

Energie electrică 

Gaz metan debit 

Sisteme de protecție la incendiu

Centrale de detecție fum și trape automate
Sistem automat cu sprinklere
Rețea de hidranți interior – exterior
Bazine cu rezerve de apă

proiect industrial Modulis

Logistică

Modulis asigură cadrul logistic necesar desfășurării activității societăților din parcul industrial. Sprijinul logistic constă în asigurarea accesului la instalațiile și rețelele parcului, asigurarea la cererea investitorilor a logisticii pentru desfășurarea unor activități specifice

Servicii administrare

Servicii de pază și securitate 24/7

Dezvoltare de proiecte integrate

Servicii de facility management

Infrastructură IT și Telecomunicații

Acces internet cu bandă largă Rețea de fibră optică
servicii din Modulis

Pentru disponibilitate închiriere hală solicită detalii

Alege tipul de depozit adecvat afacerii tale, menționează suprafața dorită pentru închiriere, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru ați confirma disponibilitatea.