MODULIS BRASOV LOGO

Hale moderne de închiriat

Hale Modulis moderne
Facebook           Instagram          LinkedIn

Suprafețe variate

Alege suprafața adecvată afacerii tale, începând de la 660 mp. Modulis dispune de 19.880 mp spații de producție și logistică.

Standarde ISU

Halele moderne de închiriat întrunesc condițiile din normativul ISU și îndeplinesc toate standardele (hidranți, sprinklere, trape automate, etc).

HUB fast-charge

Proiectul industrial integrează cel mai rapid HUB regional, cu 20 de stații de încărcare a mașinilor electrice, cu toate porturile uzuale.

Parcul este situat în interiorul orașului Brașov

Adresa Strada Narciselor nr. 54

 

Parcul industrial Modulis dispune de acces către Strada Narciselor și, pe viitor, către șoseaua de centură E574, care înconjoară Brașovul.

Proiect modern

Parcul industrial Modulis oferă clienților oportunitatea de a beneficia de poziționarea strategică în interiorul municipiului și de facilitățile existente. Dezvoltarea Modulis integrează 19.880 mp spații moderne de producție și logistice.

Concept

Oferim companiilor din domeniul industrial sau al serviciilor, din regiune și din țară, interesate în extinderea sau începerea unei noi afaceri, un mediu amenajat modern, la cele mai înalte standarde, dotat tehnologic și sigur pentru desfășurarea activității.

Construcții moderne

10 hale moderne de închiriat, noi, realizate din beton prefabricat, cu închideri din casete rigide de vată bazaltică și tablă cu cută înaltă.

Infrastructură rutieră

Acces intravilan în zona Triaj, acces autoturisme, camioane până la 40 tone; stații RATBV în proximitate, liniile 1, 15, 54.

Locuri de parcare

Halele au locuri de parcare dedicate pentru autoturisme. Modulis include 20 de stații de încărcare rapidă, cu toate porturile uzuale.

Structura halelor

Toate elementele sunt prefabricate (fundații, stâlpi, grinzi, soclu), oferind rezistență și durabilitate, precum și rezistență la foc 120 minute.

Închideri

Realizate din casete rigide de tablă înaltă izolată cu vată bazaltică pentru o izolație superioară și rezistență la foc. Hidroizolația este realizat din membrană PVC termosudată.

Facilități →

Descoperă toate facilitatile
proiectului Modulis.

Planuri și disponibilitate

Suprafața totală a terenului pe care este dezvoltat proiectul Modulis este de peste 100.000 mp. Parcul găzduiește mai mult de 40 de hale industriale moderne. Disponibile în faza l sunt 10 hale, cu o suprafață totală închiriabilă de ~20.000 mp.

Arcelor Mittal
holcim
kingspan
LogoProinvest Group
knauf
hauraton
Fatra
Rockwool

RAP Development

Pentru servicii de antrepriză generală (AG) am contractat compania RAP DEVELOPMENT – parte din RAP Group, specializată în furnizarea de proiecte la cheie în domeniul construcțiilor atât pentru sectorul industrial, cât și pentru cel civil, public și privat. 

 

Furnizorii de materiale selectați pentru proiectul Modulis sunt companii de renume internațional.

Abonează-te la noutățile Modulis