MODULIS BRASOV LOGO

Câte probleme rezolvă decizia de închiriere depozit

Facebook           Instagram          LinkedIn

Proprietarii de afaceri din distribuție sau retail ori persoanele însărcinate cu zona operațională sau logistică a business-urilor cu o piață națională de desfacere întâmpină o multitudine de provocări de ordin logistic, care din fericire pot fi trecute cu brio prin luarea deciziei de închiriere depozit.

Multe dintre aceste probleme sunt aduse sau accentuate printre altele de comerțul online în dezvoltare (ca urmare a pandemiei, în creștere accelerată). Din fericire, serviciile de închiriere depozit stau la dispoziția tuturor, inclusiv serviciile de depozitare pe termen mediu sau scurt. La Modulis există opțiuni bune pentru oricine caută depozite de închiriat în Brașov, care să le rezolve problemele logistice.

În acest articol vom evidenția trei probleme și modul cum închirierea unui depozit de mărfuri generale le poate rezolva. 

Viteza redusă de livrare către clienți

Să presupunem că un furnizor dorește să reacționeze cât mai bine la necesarul solicitat de punctele de vânzare finale. Sunt sărbători, perioade promoționale, zile tematice sau lansări de produse care epuizează repede stocurile care trebuie, de asemenea, realimentate cât mai repede. Furnizorii pregătiți sunt cei care au optat mai înainte pentru închirierea unui depozit într-o zonă cheie, acolo unde și-au adus marfa. 

Însă magazinele de desfacere pot rula și stocuri proprii. Sunt multe magazine cu stocuri proprii care nu pot gestiona cum ar trebui volumele de vânzări, nu le pot anticipa și intră deseori în postura de a da comandă la furnizor, cu scuzele de rigoare pentru rafturile goale sau întârzierea la livrare. Iar dacă acei furnizori neglijează același aspect și aduc produsele abia din partea cealaltă a țării, este clar că viteza de livrare către clienți, atât în regim B2B cât mai ales în regim B2C, va fi una redusă.

Gestionarea defectuoasă a stocurilor

A utiliza un depozit de mărfuri generale situat în interiorul municipiului Brașov, dar lângă Șoseaua de Centură, este oricând o idee bună, mai ales dacă depozitul este modular, nou construit (și ușor de compartimentat din stadiu de proiect) și dispune de facilități și de toate utilitățile necesare. 

Stocul poate fi păstrat laolaltă, împărțit și adunat mult mai ușor având spațiu de depozitare suficient și situat într-un punct strategic, prin care cererile se pot servi mult mai ușor multe zone din țară. În cazul Modulis, depozitul poate alimenta rapid stocurile din tot județul Brașov, dar și din județele învecinate și nu numai. Faptul că Brașovul se află în centrul țării este un avantaj major: până la Suceava nu sunt mai mult de 325 km. Până la Satu Mare, 455 km. Până la Timișoara, 410 km. Până la Constanța, 400 km. 

Accesul greoi la bunurile din gestiune

Această problemă există tocmai din cauza faptului că depozitele deținute și/sau operate sunt insuficiente pentru noile realități logistice sau pentru nevoile de moment legate de stoc și așa mai departe. În goana după clienți, curieri, comenzi etc., poate că decidenților le scapă viziunea de ansamblu care amintește că există spații de depozitare de închiriat.

Paleții cu marfă ascunși unii după alții sau așezați în debandadă în depozite mari, depășite tehnologic și așadar fără facilitățile necesare, situate în locuri neinspirate, sunt greu de scos, de verificat, de mutat, de livrat până la urmă. Problema dispare pentru cine apelează la noi servicii de depozitare pe termen mediu sau chiar scurt. 

Prin închiriere depozit la Modulis, totul se rezolvă

La Modulis, oferim hale moderne de închiriat cu suprafețe variate, care întrunesc standardele ISU, cu acces la apă și canalizare, energie electrică și termică și pentru care asigurăm servicii de administrare bine puse la punct, precum și infrastructură IT și de telecomunicații. Pot aceste hale de depozitare să rezolve problemele logistice ale companiilor? Ba bine că da! 

Pentru disponibilitate închiriere hală solicită detalii

Alege tipul de depozit adecvat afacerii tale, menționează suprafața dorită pentru închiriere, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru ați confirma disponibilitatea.