MODULIS BRASOV LOGO

Drumul spre succes trece prin halele Modulis

Facebook           Instagram          LinkedIn

Halele moderne Modulis au structura potrivită, sunt amplasate în locul potrivit și vin la momentul potrivit pentru succes, conform tendințelor care se manifestă în piața de spații industriale și logistice.

Tendințe privind spațiile industriale și logistice

În ultimii ani (2021, 2022), piața românească de spații industriale și logistice s-a regăsit în top 3 cele mai mari piețe din cele 12 sau 15 analizate din Europa Centrală și de Est. Acest lucru dovedește o dezvoltare a pieței care provoacă ecou în această parte de continent, fenomen ce implică milioane de metri pătrați de spații tranzacționate, ocupați de hale industriale moderne, nou construite prin aplicarea de soluții constructive actuale și prin implementarea conceptului de dezvoltare sustenabilă.

Modulis este parcul industrial de hale moderne unde s-au folosit și se folosesc, conform standardelor europene, materiale de construcții specifice de înaltă calitate. Tot aici se regăsește din abundență un mediu potrivit dezvoltării sustenabile – concept îmbrățișat într-o măsură din ce în ce mai mare în toată Uniunea Europeană.

Așadar, tendințele constructive din România sunt  în acord cu cele europene, iar cel puțin la nivel național se manifestă un alt trend: cel al creșterii cererii de spații industriale moderne care să servească afacerilor mici și logisticii de proximitate. Cu toată impredictibilitatea din zona de business specifică României, sunt destule afaceri mici care ar dori să se dezvolte dacă ar avea și cadrul fizic necesar în care să o facă. Din fericire, încep să beneficieze de acest cadru, iar noi, la Modulis, venim la momentul potrivit cu halele potrivite pentru achiziționare sau închiriere.

Care sunt industriile ce necesită hale moderne?

Absolut toate. Caracterul modern al halelor de producție permite eficientizarea proceselor de producție, spre exemplu datorită înălțimii optime a halelor din oferta noastră sau pardoselilor elicopterizate prevăzute cu ace metalice. În plus, luminatoarele, sistemul de trape și de iluminare, precum și accesul facil la utilități sunt mană cerească pentru cine și-a pus în minte să producă mult și bine.

Zona de petrol și gaze, industria automotive, apoi industria producătoare de alimente, de mobilă și de electrocasnice sunt cele care se regăsesc în proporțiile cele mai mari în țara noastră. Mulți jucători din alte industrii își găsesc loc la noi de asemenea, fiindcă halele industriale din Faza a II-a de dezvoltare a proiectului Modulis se adresează tuturor – detaliile vin aici

Succesul magazinelor online și al firmelor de curierat

Să discutăm și despre logistică. Din nou, dimensiunea europeană explică dimensiunea românească a lucrurilor și oferă pe mai departe anumite indicii care pun parcul nostru industrial în centrul atenției.

Cum așa? Este cunoscut faptul că poziția geografică a României o avantajează în Europa de Est, țara noastră reprezentând un veritabil hub logistic european. De aceea, Transilvania în mod tradițional este înțesată cu spații logistice, o prezență importantă a acestora simțindu-se și la Craiova, Pitești, Ploiești și București. Harta arată clar că Brașovul reprezintă un veritabil hub logistic în interiorul granițelor țării, care poate fi pus în valoare chiar mai mult, iar la Brașov se situează parcul logistic de față, Modulis, chiar în proximitatea Șoselei de Centură (și în interiorul orașului, pentru un plus de accesibilitate).

Așadar, sectorul e-commerce și sectorul serviciilor de curierat se pot baza pe hale de depozitare moderne, ideale pentru dezvoltarea durabilă, situate ideal pe hartă și apărute la timp pentru succes. Se pot baza pe noi.

În încheiere, reluăm declarația făcută în titlu și să spunem că, privind atât pe hartă, cât și la tendințe și confruntând totul cu oferta noastră, reiese că, într-adevăr, drumul spre succes al firmelor care au nevoie să cumpere sau să închirieze o hală industrială modernă pentru a se dezvolta trece cu siguranță pe la Modulis!

Pentru disponibilitate închiriere hală solicită detalii

Alege tipul de depozit adecvat afacerii tale, menționează suprafața dorită pentru închiriere, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru ați confirma disponibilitatea.