MODULIS BRASOV LOGO

Top 5 industrii care pot beneficia de închirierea unei hale industriale

Facebook           Instagram          LinkedIn

Indiferent dacă tocmai îți deschizi o afacere sau dorești extinderea unui business existent, halele de depozitare rămân o soluție avantajoasă, preferată de mulți antreprenori. Grație posibilității de personalizare, acestea se potrivesc în numeroase industrii și eficientizează fluxul operațional, asigurând totodată un mediu de lucru sigur și confortabil. În continuarea acestui articol îți prezentăm 5 industrii care pot beneficia de închirierea unei hale industriale.

  • Retail

Una dintre provocările antreprenorilor din retail constă în găsirea unui spațiu generos, care să permită gestionarea unui volum ridicat de produse și organizarea eficientă a acestora. Tocmai de aceea, halele industriale sunt un real sprijin pentru o varietate de afaceri din acest sector de activitate, precum magazinele online.

Halele industriale Modulis, cum sunt cele din faza I, reprezintă o alegere excelentă pentru comerțul online, întrucât sunt complet utilate, situate într-o zonă ușor de accesat și pot fi segmentate în două sau trei părți egale, pentru optimizarea proceselor de aprovizionare și de livrare a produselor către clienți.

  • Producție

Atunci când desfășori o activitate de producție, îți dorești un spațiu extins, situat în apropierea unei infrastructuri rutiere, echipat corespunzător, pentru a asigura protejarea mărfurilor. Totodată, poți avea nevoie de o hală adaptabilă la nevoile afacerii tale, iar la Modulis ținem cont de aceste aspecte, astfel încât tu să poți amplasa echipamentele necesare.

Nu în ultimul rând, halele noastre pot fi configurate, pentru a permite o comunicare rapidă între departamentele de producție, astfel încât să beneficiezi de eficiența operațională pe care o dorești. Extrem de importantă este și localizarea acestor hale în parcuri industriale, astfel încât îți este asigurat accesul la facilități indispensabile afacerii tale. Parcul Modulis poate fi ușor  accesat atât din oraș, cât și de pe Centura Municipiului Brașov.

  • Construcții

Companiile care activează în domeniul construcțiilor pot beneficia de flexibilitatea oferită de închirierea unei hale industriale. Astfel, acestea pot alege să închirieze o hală pe o anumită perioadă, în funcție de durata proiectului de construcție.

În același timp, antreprenorii beneficiază de costuri reduse, astfel încât închirierea este mai rentabilă decât construirea sau achiziționarea propriului spațiu. Alte avantaje importante, regăsite la halele din parcul industrial Modulis, constau în infrastructura existentă și poziționarea accesibilă. Așadar, nu trebuie să îți faci griji cu privire la configurarea infrastructurii necesare pentru desfășurarea activității tale.

Nu în ultimul rând, ele se pot adapta, pentru a facilita accesul rapid la materialele de construcție sau pot servi chiar pentru găzduirea zonelor de birouri și a atelierelor de prelucrare a materialelor.

  • Alimentație

Activitățile de producție, depozitare sau distribuție specifice afacerilor din alimentație pot fi eficientizate prin închirierea unei hale industriale. Pardoseala rezistentă, eficiența energetică și configurarea cu toate utilitățile necesare, creează condiții excelente de lucru și măresc volumul de producție.

Îți dorești o hală industrială care să fie echipată cu spații de depozitare pentru produsele perisabile, sistemele de ventilație sau camerele frigorifice. Posibilitatea de personalizare a acestora îți permite să configurezi spațiul în funcție de procesele de producție specifice afacerii tale.

  • Industria tehnologică

Formarea de parteneriate este necesară în numeroase afaceri, precum cele din industria tehnologică. Grație faptului că halele sunt localizate în parcuri industriale, facilitează colaborarea cu alți antreprenori, pentru a împărtăși resurse și a crea un ecosistem tehnologic productiv.

Alte motive pentru care afacerile din industria tehnologică preferă închirierea unei hale industriale constau în costurile reduse, flexibilitatea ridicată și posibilitatea de dotare cu infrastructura necesară, precum sisteme de securitate, alimentarea cu energie electrică sau o conexiune rapidă la internet. Toate aceste avantaje nu pot fi de neglijat de către antreprenorii care își doresc creșterea productivității unei afaceri.

Așadar, atunci când ești în căutarea spațiului ideal pentru desfășurarea afacerii tale, halele de depozitare sunt o soluție demnă de luat în considerare. La Modulis ținem cont de dinamica mediului de afaceri, motiv pentru care atât halele existente, cât și cele pe care urmează să le construim, respectând standarde tehnice înalte, cu accent pe sustenabilitate, pentru a-ți dezvolta afacerea într-un mod sustenabil.

Pentru disponibilitate închiriere hală solicită detalii

Alege tipul de depozit adecvat afacerii tale, menționează suprafața dorită pentru închiriere, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru ați confirma disponibilitatea.