MODULIS BRASOV LOGO

Top 3 criterii de care să ții cont atunci când cauți o hală de închiriat

Facebook           Instagram          LinkedIn

Companiile care au nevoie de o hală de închiriat sau chiar mai multe, de obicei cântăresc foarte bine opțiunile înainte să facă o alegere. În ajutorul acestora venim cu cele mai importante 3 criterii de alegere a spațiilor de depozitare sau producție.

Cum am ajuns la aceste criterii

Într-un domeniu cu dinamici cum rar a mai cunoscut până azi, datorită reinventării unor maniere de a opera cauzată de mai mulți factori, tehnologici sau de alt tip, inclusiv pandemici, a închiria hale de producție ori spații de depozitare este o activitate din ce în ce mai întâlnită. Relocarea activității în spații optimizate și în locații accesibile se întâmplă mult mai des față de acum unul-două decenii.

Paradigmele se schimbă, la fel și acțiunile companiilor producătoare sau distribuitoare de bunuri. Strategiile de dezvoltare a afacerii se nuanțează și în toate aceste modulări este nevoie de asigurarea aspectului logistic.

Noi, dezvoltatorul parcului Modulis, am plasat parcul industrial înăuntrul Centurii municipiului Brașov, dar în proximitatea acesteia.

Vă propunem spre închiriere hale moderne, ideale pentru afacerile care caută căi de a se dezvolta sustenabil. Am identificat trei lucruri care ne caracterizează și care într-adevăr se numără printre cele mai importante criterii în alegerea halelor pe care afacerile trebuie să se bazeze ca să își asigure o dezvoltare armonioasă și solidă pe termen lung.

  1. Hală de închiriat complet adaptată la prezent

Ce înseamnă o hală adaptată la prezent? Să corespundă nevoilor prezente din piața de profil: spațiu suficient (suprafață dar și înălțime și compartimentări), accesibilitate (rutieră, acces la utilități), dotări (facilități specifice precum platforme armate), dar și siguranța că hala sau halele ce urmează a fi închiriate sunt construite cu materiale moderne de construcție și după tehnici moderne de construire.

Halele de închiriat sunt adaptate la prezent dacă aici sunt prestate servicii de depozitare pe termen lung, cu dezvoltatorul complet implicat în administrarea întregului parc industrial și în direcția dezvoltării sustenabile a business-urilor chiriașilor săi.

  • Hale cu adevărat pregătite pentru viitor

Dacă în linii mari am relatat ce reprezintă pentru noi spații industriale adaptate la nevoile prezentului, ținem să vă expunem și ideea ca halele să fie pregătite pentru viitor. În construcția parcului industrial Modulis am avut în vedere atât standardele de calitate din prezent, cât și acoperirea nevoilor de mâine.

Conceptul nostru vizează atât cerințele dn prezent ale chiriașilor de hale industriale, cât și cerințele pe care le vor avea în următorii ani. De aceea, la Modulis am asigurat un HUB fast-charge (de încărcare a mașinilor electrice care vor parca în preajma halelor), și printre altele și panouri solare prin care halele se susțin din punct de vedere energetic.

  • Hale unde dezvoltatorul e un partener

Spuneam mai sus că o nevoie a prezentului poate fi și aceea ca administratorul să pună umărul la dezvoltarea sustenabilă a afacerii chiriașilor săi. Aceasta este într-adevăr o nevoie într-un mediu de business în care dinamica este factorul caracterizant. Important este să se înțeleagă că aceasta este în aceeași măsură și nevoie, dar și oportunitate.

Pentru servicii de antrepriză generală, noi, QUALIS Properties, am contractat compania RAP Development pentru furnizarea de proiecte la cheie în domeniul construcțiilor pentru sectoarele industrial, civil, public și privat. Astfel, asigurăm logistică pentru desfășurarea unor activități specifice. Prin proiectul de față punem pe piața regională (punct de plecare fiind municipiul Brașov) spații de producție și depozitare de top.

„Caut hală de închiriat”

Cu mici variații, așa arată căutările din mediul online privind aceste spații atât de utile. Dacă se urmărește ca designul să fie îmbinat cu funcționalitatea pentru ca aceste hale să fie adaptate la prezent, pregătite pentru viitor și administrate de un dezvoltator realmente implicat, atunci se vor găsi spații de depozitare sau spații de producție cu adevărat optime.

Noi oferim astfel de hale în municipiul Brașov și acum, în finalul articolului, vă invităm să descoperiți pe îndelete ce înseamnă parcul logistic Modulis și cum bifează el toate aceste trei criterii de selecție.

Pentru disponibilitate închiriere hală solicită detalii

Alege tipul de depozit adecvat afacerii tale, menționează suprafața dorită pentru închiriere, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru ați confirma disponibilitatea.