MODULIS BRASOV LOGO

Halele de producție moderne pot fi cheia dezvoltării industriale

Facebook           Instagram          LinkedIn

Facilitățile oferite de halele industriale, precum și starea, disponibilitatea ori poziționarea acestora, influențează gradul de dezvoltare al companiilor care produc bunuri sau care le comercializează en gros sau en detail la scară largă. Aceste spații industriale înglobează o parte importantă din soluția logistică ce permite dezvoltarea afacerilor – precum și dezvoltarea durabilă în anumite condiții.

Dacă logistica înseamnă să ai produsul ideal în locul ideal la momentul ideal, o parte importantă din logistică e reprezentată de halele de producție și de spațiile de depozitare. Iată de ce ținem să tratăm acest subiect pe blogul nostru.

Hale industriale moderne pentru logistică pusă la punct

Poate fi observat faptul că activitatea industrială desfășurată în spații industriale vechi este perturbată de configurarea nepotrivită, de facilitățile slabe sau care lipsesc și de consumul mare de energie, de lipsa automatizării și multe alte aspecte mai tehnice.

În schimb, halele de producție moderne oferă toate condițiile pentru a lucra la standarde europene, în acord cu cele mai recente practici din industrie. Atunci când concurența impune un trend de ordin tehnologic, afacerea care nu face optimizări în acord cu acesta are de suferit: fie stagnează, fie decade și, în loc să se dezvolte, se contractă.

Un lanț de distribuție care funcționează va fi nefolosit la capacitățile sale dacă etapa de producție, anterioară distribuției, are de suferit. Pe de altă parte, depozitarea de bunuri care face accesul greoi sau care erodează calitatea mărfii sau chiar o deteriorează reprezintă un semnal de alarmă că ceva trebuie schimbat urgent – în retail, spre exemplu, ești taxat grav de firmele de desfacere dacă sunt mulți clienți finali care reclamă deteriorarea ambalajelor sau produselor primite, iar vina nu se află la curier.

Parcul industrial Modulis, mediu perfect pentru dezvoltare

În schimb, cine închiriază spații industriale sau de depozitare într-un parc industrial bazat pe tehnologie, ecologie și modernitate scapă de toate aceste griji și nesiguranțe de mai sus. În acest sens, la Modulis am ținut cont să dotăm halele industriale cu:

  • trape automate de fum în planul învelitoarei;
  • sistem automatizat de uși secționale și pietonale;
  • sistem de pardoseală elicopterizată și armată;
  • sistem pluvial și de irigare prin rigole și lac de stocare;
  • luminatoare pe acoperiș pentru iluminare naturală;
  • panouri solare pentru energie verde produsă local;
  • hub fast-charge din 20 de stații de încărcare mașini electrice.

Acoperim nevoie logistice și prin accesul garantat la utilități precum apă, canalizare și energie electrică și termică, dar și la serviciile – considerăm noi – de bun simț pentru vremurile actuale: sistem de protecție la incendiu, pază și securitate, infrastructură IT și telecomunicații. Nu ne oprim aici: încurajăm cererea de servicii de tip facility management, prin care părți organizatorice importante sunt preluate sau făcute în tandem cu administratorii și specialiștii tehnici. 

Modulis Brașov va fi un sprijin logistic autentic pentru comunitatea locală și regională de business în perioade în care industria locală are culoar liber către dezvoltare și mai ales către dezvoltare sustenabilă (unde comunitatea brașoveană în întregul ei are de câștigat și unde activitățile industriale, atât de poluatoare în trecut, devin prietenoase cu mediul). Îi invităm pe toți antreprenorii interesați de acest tip de sprijin să ne contacteze.

Pentru disponibilitate închiriere hală solicită detalii

Alege tipul de depozit adecvat afacerii tale, menționează suprafața dorită pentru închiriere, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru ați confirma disponibilitatea.