MODULIS BRASOV LOGO

3 motive să mizați pe Brașov pentru hale de închiriat moderne

Facebook           Instagram          LinkedIn

Aveți nevoie de hale de închiriat moderne, care să vă satisfacă planurile de demarare, creștere și consolidare a afacerii? În funcție de planuri și ambiții, veți alege mai întâi localitatea în care să închiriați hale industriale, iar din acest punct de vedere vă supunem atenției trei motive pentru a miza pe municipiul Brașov.

1.Contextul național

Contextul național privind piața logistică și industrială este unul al accelerării. Mai ales în București, Timișoara, Ploiești, Cluj-Napoca și Brașov, halele industriale noi se închiriază cu rapiditate și implicând suprafețe mari. Cel puțin în primul semestru din acest an (S1/2022), piața continuă să evolueze echilibrat și se apropie de vârfurile ultimilor ani. La Modulis am finisat halele din faza I a proiectului nostru logistic în luna august, așadar în S2/2022, dar sunt semne că și acest al doilea semestru se menține la nivelul S2/2021, deși acum există o presiune inflaționistă vizibilă.

Pe cale de consecință, municipiul Brașov se numără printre primele opțiuni ale concurenților dumneavoastră, mai mici sau mai mari, locali sau naționali, la început de drum sau de mult timp pe piață, în scopul stabilizării locative a activităților de producție ori de depozitare, și de aceea ar trebui să fie și printre primele voastre opțiuni. Tendințele actuale tind să se păstreze și în anii care vor urma, așadar deciziile de azi vor participa la succesul dvs. de mâine.

2. Contextul local

Municipiul Brașov cunoaște de câțiva ani evoluții importante și ascendente la nivel economic și pe mai multe planuri. În primă fază, această evoluție a creat rumoare pe plan național, iar mai apoi a readus Brașovul în atenție și în alte cadre de discuție în afară de cel turistic. Brașovul rămâne prin excelență un oraș turistic, mai ales că aeroportul nou construit în apropiere va înlesni transportul către acest oraș, dar a reapărut ca oraș reper în domeniul industrial.

Au fost făcute investiții în hale noi de depozitare, în hale industriale moderne – investiția QUALIS Properties în parcul industrial Modulis numărându-se printre acestea. Chiriașii nu și-au lăsat așteptată prezența – nici în cazul nostru, aceștia pre-închiriind din timp chiar 50% din suprafețele disponibile. Cu siguranță, aceste companii au avut motive întemeiate să aleagă Brașovul.

3.Contextul Modulis

Modulis Brașov – proiectul imobiliar local dublu premiat, care aduce plus valoare pieței brașovene logistice și industriale prin mai multe moduri. Primul constă în caracterul modular al halelor – halele noastre putând fi compartimentate în două sau trei părți egale, în funcție de necesitățile specifice companiilor care închiriază spațiul. Avem două regimuri de înălțime pentru acestea și putem oferi astfel flexibilitatea mult dorită. De la acest caracter modular am și ajuns la denumirea de Modulis a parcului nostru de hale de închiriat moderne.

Soluțiile constructive adoptate, facilitățile premium, eficiența și chiar independența energetică și perspectiva dezvoltării durabile fac din Modulis Brașov un argument în plus pentru alegerea Brașovului ca oraș unde halele să fie închiriate de dvs. în scopul trecerii la nivelul următor ori a debutului cu dreptul într-o activitate economică dinamică.

Pentru disponibilitate închiriere hală solicită detalii

Alege tipul de depozit adecvat afacerii tale, menționează suprafața dorită pentru închiriere, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru ați confirma disponibilitatea.