MODULIS BRASOV LOGO

Top 5 situații în care firmele caută hale industriale sau de depozitare

Facebook           Instagram          LinkedIn

În ce situație se află o companie care caută să închirieze o hală nouă de producție? Dar o companie care își dorește o hală de depozitare situată mai departe de sediu? Pentru fiecare business aflat în căutare de hale există un anumit context. În cadrul acestui articol vom evidenția cinci situații frecvente ce determină antreprenorii să se orienteze către piața de hale industriale ori logistice.

Garantarea unui start solid al business-ului

Un business din zona industrială sau în nișele care au nevoie de o logistică bine pusă la punct (cum ar fi ecommerce-ul) poate porni cu garanția că hala închiriată nu îi va face probleme, fiindcă va fi o construcție nouă, complet utilată și cu facilități suficiente, administrată în mod profesionist și situată într-o locație accesibilă în cadrul unui parc industrial. Dacă hala respectivă poate fi și secționată, pentru a împărți mai bine zonele de activitate, atunci startul în afaceri sună bine!

Halele Modulis – din faza I – pot fi segmentate în două sau trei părți de suprafață egală.

Extinderea activității de producție/logistice

O afacere locală sau regională ce își planifică extinderea activității de producție industrială sau extinderea operațiunilor logistice va căuta mai întâi să închirieze sau chiar să cumpere hale industriale de suprafață/înălțime potrivită, cu pardoseală rezistentă, utilități și eficiență energetică – ori hale de depozitare configurată conform nevoilor și amplasată în preajma unei bune infrastructuri rutiere, care să asigure transportul de mărfuri spre și de la hala respectivă.

Parcul nostru logistic se află aproape de Centura Municipiului Brașov.  

hale industriale sau de depozitare detaliu

Obținerea unei hale industriale personalizate

Ce regim de înălțime ar fi de preferat? Care să fie suprafața halei căutate? Ce opțiuni există pe piață? Este de preferat altceva decât ceea ce se întâlnește în general în piața de hale industriale? Dacă în cadrul ofertelor privind halele construite nu se regăsesc aceste condiții particulare, se va proceda la achiziționarea de teren în interiorul unui parc industrial și mai apoi la construirea halei dorite. Avantajul ar fi că hala va aparține de un parc industrial și se va bucura de toate avantajele sale.

Eficientizarea proceselor interne de lucru

În producția industrială există o multitudine de procese interne, deseori perfectibile. O hală de suprafață mai mare, mai înaltă sau pur și simplu mai potrivită pentru utilaje grele este mereu de preferat în detrimentul uneia înghesuite, vechi și fără utilități din abundență. Pe de altă parte, în logistică structura halei, accesul către aceasta și caracteristicile porților de acces sunt aspecte importante.

Companiile pot profita de avantajele halelor Modulis pentru a deveni mai eficiente în plan operațional.

hale industriale sau de depozitare caracteristici

Punerea accentului pe dezvoltare sustenabilă

Dezvoltarea sustenabilă reprezintă mai mult decât un simplu concept. Este maniera practică prin care organizațiile și comunitățile se dezvoltă punând accent pe durabilitate, continuitate și ecologie, cu grijă atât față de generația actuală, cât și față de generația viitoare. În domeniul construcțiilor, dezvoltarea durabilă își face simțită prezența atât prin utilizarea de materiale de construcții mai bune, cât și prin soluții constructive noi.

Aici, la Modulis, atât halele construite deja cât și cele care se vor construi îmbrățișează acest concept.

Pentru disponibilitate închiriere hală solicită detalii

Alege tipul de depozit adecvat afacerii tale, menționează suprafața dorită pentru închiriere, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru ați confirma disponibilitatea.