MODULIS BRASOV LOGO

Cine va închiria ultima hală disponibilă din faza I

Facebook           Instagram          LinkedIn

Oare ce firmă dornică de dezvoltare va închiria cea de-a 10-a hală a parcului industrial Modulis, faza I? Celelalte nouă servesc deja scopului pentru care le-am construit: de a răspunde cu adevărat nevoilor logistice prezente, dar și viitoare.

Hala industrială liberă, pe harta interactivă

Prin faza I de dezvoltare a parcului logistic de față ne-am propus să venim în întâmpinarea companiilor mari sau mai mici, naționale dar și locale, cu experiență dar și la început de drum, și să le oferim spații de producție și depozitare clasificate după toate standardele actuale europene drept moderne. Ne bucurăm să știm că am reușit ce ne-am propus și că au fost mulți administratori de firmă sau manageri responsabili de dezvoltare cu care am discutat și cu care am bătut palma.

O singură hală de aici a rămas disponibilă: o hală de tip M2, cu suprafața desfășurată de 2000 mp, care poate fi compartimentată și care are 8,3m înălțime. Cele două posibile părți dețin propriile căi de acces și sunt prevăzute cu utilități contorizate separat. Ca lungime, hala are 50 m, lățimea acesteia fiind de 40 m.

Doritorii pot accesa harta interactivă de pe site pentru a se interesa de poziționarea acestei hale industriale în cadrul parcului Modulis. Îi încurajăm inclusiv să intre în dialog cu noi și să afle dacă într-adevăr li se potrivește.

Alegeți tipul de hală adecvat afacerii

Pentru prima fază a parcului industrial Modulis am pregătit două tipuri de hale, de suprafețe diferite și cu regim de înălțime de 6,3 și respectiv 8,3 m. Cu toate acestea, le-am proiectat apelând la aceleași soluții constructive, conform acelorași principii de dezvoltare sustenabilă și le-am încadrat în același ansamblu de hale pentru care asigurăm servicii prin care rămânem aproape de chiriașii noștri.

Cu toate acestea, considerăm că trebuie să precizăm că unui business căruia i se potrivește o hală de tip M1 nu îi putem propune cu insistență această ultimă hală de închiriat de tip M2 – mai degrabă îi propunem o variantă din etapa a II-a de dezvoltare, pe care o pregătim chiar în timp ce scriem aceste rânduri – și despre care am scris alte câteva cuvinte aici.

Ne gândim la acest lucru deoarece mai importantă este misiunea noastră declarată, de a oferi tuturor companiilor din industrie sau din servicii un mediu propice desfășurării activității lor în prezent și pe viitor.

Cine apelează mai curând la halele noastre

Cererea de hale industriale moderne este în creștere iar noi suntem bucuroși să spunem că cele construite de noi au reprezentat interes și s-au potrivit planurilor celor ce se aflau în căutarea unui spațiu de producție sau a unuia de depozitare.

Cu siguranță că tot o firmă orientată spre eficiență energetică, spre ecologie și spre utilități, facilități și servicii administrative asigurate din plin va fi cea care va închiria cea de-a zecea și ultimă hală pregătită de noi.

Adresa la care ne aflăm cântărește, de asemenea, în ochii celor care prospectează piața de depozite de închiriat. Noi avem avantajul de a fi situați în Brașov, conectați la infrastructura orașului în timp ce ne aflăm în apropierea Șoselei de Centură a Brașovului. Este un avantaj competitiv de care chiriașii noștri actuali și-au dat seama deja.

Pentru disponibilitate închiriere hală solicită detalii

Alege tipul de depozit adecvat afacerii tale, menționează suprafața dorită pentru închiriere, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru ați confirma disponibilitatea.