MODULIS BRASOV LOGO

Am început construcția pentru cele 10 hale industriale!

Facebook           Instagram          LinkedIn

Având eliberate autorizațiile de construcție care stau la baza demarării lucrărilor pentru parcul industrial Modulis, ne-am apucat de treabă. Continuăm, așadar, să înălțăm 10 hale industriale moderne, cu care să ne adresăm cu precădere companiilor mici și mijlocii din piața locală și regională.

Avem cale liberă pentru a pregăti un complex de hale industriale pe care dorim să le închiriem IMM-urilor care parcurg etape de dezvoltare, extindere sau care trec printr-o relocare și au nevoie de sprijin logistic și tehnic. 

Impunem standardul de calitate în Brașov

Deși există o abundență de proiecte imobiliare în această perioadă în Brașov, încă există un deficit de spații industriale – fie de producție, fie de depozitare. Inclusiv jucătorii din retail au nevoie de mai multe depozite moderne, dotate corespunzător. 

Aici intervenim noi și impunem, prin caracteristicile parcului industrial Modulis, un standard de calitate care va ajuta business-urile să se dezvolte sustenabil și durabil. Am ales locația foarte bine în context: aceste hale industriale vor fi construite pe strada Narciselor din Brașov, o stradă care asigură conectarea cu principalele rețele de infrastructură și transport.

Suntem încântați că este o locație strategică din Brașov tot așa cum Brașovul însuși are o localizare strategică, râvnită pe plan național: în centrul țării. Suntem încrezători că toate companiile care vor adera la proiect vor culege roadele acestei poziționări, pe lângă cele legate de faptul că vor activa înconjurați de facilitățile disponibile.

Cui ne adresăm cu halele industriale Modulis

Închirierea de hale industriale se va putea face în sistem modular: cel puțin o treime de hală, apoi particularizat în funcție de suprafața totală solicitată și de cum se dorește ea a fi dispusă. Decizia închirierii poate fi luată chiar acum, urmând ca în momentul în care vom livra halele, clienții să poată începe imediat activitatea.

Spuneam de publicul nostru țintă, care se află în procese de dezvoltare, de extindere a activității. Modulis reprezintă un loc bun pentru startul de succes al unei noi ramuri de activitate, ori pentru creșterea capacității de producție în concordanță cu planuri mai ambițioase.

Tot din publicul țintă fac parte și firmele care caută să se relocheze, căutând noi spații industriale, noi poziționări în cadrul municipiului Brașov sau să vină din zona metropolitană, din comunitățile învecinate, direct în zona urbană centrală, în orașul Brașov. 

Desigur că orice companie interesată, indiferent cât de mare sau mică, de apropiată sau îndepărtată geografic, cu capital român sau străin, poate reprezenta un bun partener de afaceri. Ne dorim să fim un partener cu adevărat, care să ofere suport real în dezvoltarea tuturor companiilor. Prin conceptul de față de parc industrial, care acum are toate autorizațiile necesare, facem mai mult decât să închiriem suprafețe de folosit în scop industrial.

Spații industriale pentru dezvoltare sustenabilă

Punem concret umărul la dezvoltarea pe baze sănătoase prin panourile solare care acoperă necesarul energetic al halelor industriale, prin sistemele care folosesc energie verde și care eficientizează consumul, prin dotările de ultimă generație, precum și prin cel mai mare hub de încărcare a mașinilor electrice și hibride. Îi așteptăm pe doritori să beneficieze de toate aceste avantaje.

În încheiere, invităm la identificarea celor trei criterii de top în căutarea și alegerea halelor de închiriat, accesând acest articolde pe blogul nostru.

Pentru disponibilitate închiriere hală solicită detalii

Alege tipul de depozit adecvat afacerii tale, menționează suprafața dorită pentru închiriere, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru ați confirma disponibilitatea.