MODULIS BRASOV LOGO

Modulis – parc logistic cu un concept unic la nivel regional

Facebook           Instagram          LinkedIn

Continuăm prezentarea unui parc logistic care anticipează standardele viitorului în domeniu, care răspunde nevoilor IMM-urilor din zonă aflate în curs de dezvoltare și prin care se urmărește dezvoltarea sustenabilă a comunității și în același timp a regiunii.

Conceptul Modulis atinge deja viitoarele standarde

În piața imobiliară se manifestă anumite trenduri în creștere care țin de armonizarea construcțiilor cu natura, de eficientizarea energetică a acestora, de caracterul ecologic al materialelor de construcții folosite și de multe alte aspecte. Parcul Modulis bifează fiecare aspect în parte, astfel încât la momentul cererii halele Modulis să fie deja prezente „la raft”, numai bune de închiriat și de utilizat.

Piața autovehiculelor electrice se află în creștere exponențială; devine clar că mașinile electrice ori hibrid vor fi viitorul și că locurile de parcare trebuie adaptate noii nevoi de alimentare. Aici, la Modulis, va exista un HUB fast-charge cu nu mai puțin de 20 de stații de încărcare!

HUB fast-charge in proiectul industrial Modulis

Modulis răspunde și necesităților firmelor mai mici

Denumirea Modulis este în sine un indiciu pentru parc logistic modular, unde fiecare dintre cele 10 hale pot fi compartimentate în 2 sau 3 părți egale. Acest lucru permite închirierea fie a unei hale, fie a unei jumătăți sau o treime, marjele putând varia în funcție de această posibilă împărțire a suprafețelor disponibile.

Astfel, firmele mici și mijlocii din zonă, care caută să se dezvolte în centrul țării, beneficiază prin noi de sprijin logistic adaptat volumelor lor și bugetului lor, dar caracterizat de facilități de înaltă calitate și de dotări clasa A.

Nu este primul proiect dezvoltat de Qualis Properties

Parcul de hale logistice Modulis este un proiect imobiliar dezvoltat după și în paralel cu alte proiecte rezidențiale situate în Brașov, precum Qualis I și Qualis II. Dezvoltatorul nu se va opri aici, având în plan lansarea unor noi proiecte în 2022, ce vizează consolidarea prezenței pe segmentele rezidențial și logistic, inclusiv extinderea activității de la nivel local (Brașov) la nivel regional.  

Aceste detalii spun despre dezvoltatorul și administratorul parcului că știe ce face, că este aici pentru a rămâne, mai ales că urmărește să implementeze și faza 2 a proiectului logistic și că urmărește dezvoltarea comunității locale atât prin influențarea locală a industriei și a logisticii, cât și prin armonizarea la nivel regional a specificului local. Nu întâmplător a ales pentru Modulis un teren situat în interiorul orașului (planul local), dar în proximitatea Șoselei de Centură a Brașovului (planul regional).

Modulis – parc logistic pentru dezvoltare sustenabilă

Dezvoltarea sustenabilă este o metodă de dezvoltare prin care se păstrează echilibrul dintre aspectele sociale, economice și ecologice pe de o parte și elementele naturale pe de cealaltă parte. Prin amplasament, materiale de construcție, utilități, facilități și opțiuni prezentate, ansamblul logistic de față participă în mod simțitor la dezvoltarea sustenabilă a comunității brașovene, dar și a regiunii, a centrului țării.

Discutăm, așadar, despre un parc industrial pregătit pentru viitor, așa cum se arată a fi toate proiectele dezvoltate de Qualis și așa cum am detaliat într-un articol precedent din secțiunea Noutăți.

Pentru disponibilitate închiriere hală solicită detalii

Alege tipul de depozit adecvat afacerii tale, menționează suprafața dorită pentru închiriere, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru ați confirma disponibilitatea.