MODULIS BRASOV LOGO

10 hale industriale în Brașov ce conduc la dezvoltarea durabilă

Facebook           Instagram          LinkedIn

Prima etapă de dezvoltare a parcului Modulis constă în zece hale industriale moderne în Brașov. Parcul este foarte bine conectat cu orașul din mai multe puncte de vedere care explică de ce integrează conceptul de dezvoltare sustenabilă/ durabilă și de ce acest lucru este unul benefic pentru toți.

Sintagma dezvoltare durabilă se referă la o manieră aparte de a utiliza resursele în activitățile de orice natură, manieră prin care sunt satisfăcute nevoile prezentului fără a dăuna șansei ca pe viitor să realizeze aceste lucruri și generațiile viitoare. Explicația este o parafrazare a definiției oficiale date conceptului.

Cum fac posibil acest lucru halele industriale din Brașov? Prin suport logistic pentru dezvoltarea economică a comunității, prin caracterul ecologic avut, prin facilități de top și suficiente de ordin tehnico-tehnologic (implicit prin facility management) și prin grija față de aspectul socio-uman.

În ceea ce urmează le tratăm pe rând.

Caracterul ecologic al Modulis

Am integrat soluții constructive de top și materiale de construcții de calitate superioară. În aceeași măsură, am instalat luminatoare (pentru iluminare naturală) și panouri solare (pentru a asigura independența energetică a halelor). Nu ne-am oprit aici: am proiectat un sistem de colectare a apelor pluviale care sunt dirijate către sistemul de irigare a spațiilor verzi dimprejur.

Iată cum preocuparea noastră față de ecologie ca parte a dezvoltării durabile își face simțită prezența în toate aspectele. De altfel, aceasta este un atribut al tuturor dezvoltatorilor imobiliari care se raliază celor mai noi tendințe internaționale în domeniu.

Hale industriale cu facilități de top

Fie că halele sunt folosite pentru producție, fie pentru depozitare, aceste facilități există și sunt binevenite: sisteme integrate de protecție la incendiu, sistem de uși secționale și pietonale, pardoseală elicopterizată armată cu ace metalice, sistem pluvial cu rigole, lac de acumulare și sistem de irigații, dar și utilități absolut necesare – apă și canalizare, energie electrică și termică precum și centrale de detecție fum.

Suplimentar, acordăm și serviciul numit facility management, pentru a ajuta la utilizarea eficientă și corespunzătoare a acestor hale de închiriat din Brașov pe care le oferim tuturor firmelor care caută să se dezvolte.

Ne îngrijim de aspectul socio-uman

Proiectul Modulis a plecat de la ideea de a ajuta comunitatea de business locală și regională să se dezvolte sustenabil. IMM-urile mai ales, care urmăresc dezvoltarea afacerilor, dar și cetățenii brașoveni în ansamblu au de câștigat. Firmele interesate au la dispoziție depozite de închiriat în sistem modular, halele putând fi împărțite în trei, precum și asistență non-stop din partea noastră și acele facilități evidențiate mai sus. Hale industriale în Brașov

Pentru cei implicați în activitățile industriale și logistice de aici, dar și pentru oricine din zonă sau care doar tranzitează zona, am gândit un HUB fast-charge cu douăzeci de stații de încărcare pentru mașinile electrice sau hibrid.

Parcul nostru logistic este bine conectat cu orașul atât ca amplasament, cât și ca posibilitate de a acoperi nevoi ale orașului din perspectivă durabilă/ sustenabilă – nevoi prezente dar și viitoare. Mai mult ca sigur, Modulis este un parc industrial pregătit pentru viitor.  

Pentru disponibilitate închiriere hală solicită detalii

Alege tipul de depozit adecvat afacerii tale, menționează suprafața dorită pentru închiriere, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru ați confirma disponibilitatea.