MODULIS BRASOV LOGO

4 hale deja finalizate în prima etapă Modulis

Facebook           Instagram          LinkedIn

Revenim cu noutăți legate de parcul industrial Modulis! Am reușit să finalizăm construcția a 4 hale, celelalte 6 din această etapă fiind în stadii avansate de construcție. Primii chiriași s-au instalat deja. Detalii și cifre, mai jos.

Aici, la Modulis, pregătim în prima fază 10 hale de producție (sau care să fie folosite drept hale de depozitare, în sens logistic), de două tipuri, cu două regimuri de înălțime și dispuse atât în serie, cât și în paralel. Specificul tuturor halelor Modulis este că pot fi împărțite, dacă este necesar, în jumătate sau în trei părți cu suprafața de 660 mp.

4 hale finalizate. Până unde am ajuns cu celelalte 6

Detaliul de mai sus împreună cu soluțiile noastre constructive și cu facilitățile și utilitățile prezentate pe site încă de la început au reprezentat factori ce au convins companiile să semneze deja contracte de închiriere cu noi. Halele noastre sunt acele hale de închiriat din Brașov de maxim interes pentru actorii din industria auto și logistică, aceștia închiriind deja 50% din suprafețele totale de 19.880 mp.

La momentul redactării acestui material suntem în discuții cu potențiali clienți inclusiv din alte industrii.

Puțin mai sus am menționat utilitățile de care clienții noștri vor dispune. Toate utilitățile, ce țin de apă și canalizare, energie electrică și termică, dar și sisteme de protecție la incendiu, sunt pe teren, lucrările la ele fiind 100% finalizate pentru toate cele 10 hale.

Vor fi ușor de accesat, de utilizat, însă în orice caz, vom asigura cadrul logistic necesar desfășurării optime a activității care se pretează într-o hală. Iar dacă vor exista cereri specifice, vom găsi împreună soluții logistice.

Halele, aproape gata. Când demarăm lucrările la HUB

Puține lucruri ne mai rămân de făcut în lunile următoare, așadar peste vară, pentru a ajunge la finalul procesului de construcție. Ca stadiu de infrastructură suntem la nivel avansat, urmând a fi derulate lucrări de asfaltare și amplasare de borduri. Amintim și aici că la nivel de infrastructură rutieră, avem acces intravilan în zona Triaj a Brașovului și că permitem în incintă inclusiv accesul camioanelor de până la 40 tone. Desigur, ne aflăm în proximitatea Șoselei de Centură.

În plină toamnă, așadar în Q4 al anului 2022, vom demara construcția HUB-ului, acest ansamblu cu 20 de stații de încărcare rapidă pentru mașinile cu propulsie electrică/ hibrid. L-am lăsat, practic, la urmă, pentru a ne ocupa de el pe îndelete și pentru a-l dota cu toate porturile de încărcare uzuale, pentru a-l pregăti tuturor doritorilor care conduc astfel de mașini: de la personalul companiilor care își desfășoară activitatea la noi și până la localnicii brașoveni din zonă sau oricine se află în tranzit.

Suntem nerăbdători să povestim ce urmează la Modulis

Cu câteva articole în urmă anunțam că am început construcțiacelor 10 hale industriale care însumate rezultă parcul industrial de față. În acesta am anunțat evoluția lucrărilor în această primă etapă a proiectului imobiliar Modulis. Citiți-ne în continuare pentru a afla următoarele noutăți, apoi și despre cea de-a doua etapă a proiectului, despre care suntem încă de pe acum nerăbdători să vă povestim.

Pentru disponibilitate închiriere hală solicită detalii

Alege tipul de depozit adecvat afacerii tale, menționează suprafața dorită pentru închiriere, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru ați confirma disponibilitatea.