MODULIS BRASOV LOGO

Noile deziderate de business și cum le împlinim la Modulis

Facebook           Instagram          LinkedIn

Prin halele din parcul Modulis oferim companiilor din domeniul industrial sau cu nevoi logistice șansa de extindere și optimizare a activității, de consolidare a afacerii și totodată de obținere a perspectivelor de dezvoltare sustenabilă.

La noi contexte, noi deziderate

Noile contexte de business, cele create sau accelerate de criza sanitară și ulterior de criza de securitate, precum și noile tendințe în materie de producție și logistică au creat noi deziderate de business și implicit noi abordări în zona B2B.

Companiile producătoare au nevoie de hale de producție mai mari sau de încă o treime sau o jumătate de hală de producție. Au nevoie de hale eficiente energetic, nou construite din prefabricate și materiale de calitate, cu pardoseală obligatoriu elicopterizată și armată, cu facilități numeroase și ușor de accesat.

IMM-urile regionale dar și marile companii caută noi spații în care să își desfășoare activitatea, pe care să le utilizeze fie pentru creșterea capacității de producție industrială, fie pentru atingerea de noi piețe căutând noi hale de depozitare strategic poziționate.

Soluții customizate și flexibilitate

Noi, la Modulis Brașov, venim în întâmpinarea tuturor cu soluții customizate și suport administrativ. Ne adresăm atât IMM-urilor brașovene sau din regiune care vor să se dezvolte, cât și firmelor mai mari cu acoperire regională sau națională care urmăresc extinderea activităților cu un nou centru de producție sau accesarea de noi depozite care să fie situate în Brașov, în mod convenabil, aproape de vibrația orașului și totodată de Șoseaua de Centură.

Flexibilitatea este dorită astăzi cu ardoare în mediul de business.

De aceea, conceptul Modulis este bazat în primul și în primul rând pe caracterul modular, cel care permite închirierea de suprafețe diferite, halele fiind construite de asemenea manieră încât la cerere să poată fi separate în jumătăți sau treimi.

De aici, posibilitățile se înmulțesc: fie se optimizează suprafața de depozitare sau producție, fie se împarte o hală într-o zonă de producție și în alta de depozitare, ori în zone diferite pentru diferite tipuri de activități. De asemenea, dacă un magazin online dorește un depozit în Brașov, din care să poată livra mai repede comenzile în țară, are posibilitatea de a depozita separat mai multe categorii de produse, deși într-o singură hală.

Și lanțurile mai mici de magazine fizice din Brașov, eventual francize, au marea șansă de a deschide mai multe magazine, aprovizionarea lor fiind de acum asigurată. Încă o dată, vorbim despre flexibilitate – lucru de care am ținut cont la proiectarea acestor hale eficiente energetic, de închiriat din Brașov care formează parcul industrial de față.

Urmăm normele dezvoltării sustenabile

Sustenabilitatea este un deziderat al antreprenorilor care vor ca afacerile lor să beneficieze de siguranța afacerilor, de fonduri europene și de avantaje competitive. Dezvoltarea sustenabilă se definește prin anumite principii, întâlnite toate aici, la Modulis.

Am ținut cont ca soluțiile constructive, cu elemente semifabricate și materiale ecologice, apoi facilitățile numeroase și independența energetică obținută să încorporeze aceste principii. Multe alte detalii care fac diferența ne ajută să împlinim dezideratele business-urilor sustenabile.

Am primit feedback bun materializat prin ușurința cu care halele noastre finalizate deja și-au găsit chiriașii. O altă dovadă că suntem pe drumul cel bun o reprezintă premiile câștigate în acest an  pentru conceptul Modulis și dezvoltatorul industrial al anului 2021. Și suntem abia la început.

Pentru disponibilitate închiriere hală solicită detalii

Alege tipul de depozit adecvat afacerii tale, menționează suprafața dorită pentru închiriere, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru ați confirma disponibilitatea.