MODULIS BRASOV LOGO

Am fost premiați pentru Cel mai bun dezvoltator industrial și pentru Ascensiune Locală în 2021

Facebook           Instagram          LinkedIn

Avem vești bune: Modulis este proiectul premiat recent pentru concept și soluțiile integrate, în cadrul galei Romanian Property Awards 2022 organizată de The Times & International Property Awards. Premiul pentru Cel mai bun dezvoltator industrial în 2021 ne-a revenit nouă, celor de la Qualis Properties, pentru primul proiect logistic din portofoliu.

Gala Romanian Property Awards 2022 este primul eveniment de anvergură și un etalon greu de atins pentru piața imobiliară, eveniment unde se promovează și încurajează excelența în real-estate și cele mai bune proiecte din domeniu prin premiile acordate. Competiția a fost grea, iar premiul ne motivează. Suntem recunoscători partenerilor, colaboratorilor și clienților noștri pentru toate rezultatele frumoase înregistrate în ultimul an.

Și încă un premiu! Ascensiune locală în 2021

Pentru a „dovedi” că trofeul obținut este mai mult decât o întâmplare fericită, Qualis Properties a primit și premiul pentru Ascensiune Locală în 2021 în cadrul galei organizată de Imobiliare HUB, proiectul Modulis având o contribuție importantă la extinderea business-ului. Competiția a fost însemnată, iar juriul a fost nevoit să delibereze din greu pentru a alege câștigătorii. Au fost o multitudine de aspecte de luat în considerare și un nivel înalt de calitate în imobiliare la care cei care s-au înscris au aspirat sau pe care chiar l-au atins. Din fericire, eforturile noastre de pe parcursul anului trecut au atras atenția în mod pozitiv și astfel am intrat în posesia premiului pentru Ascensiune locală 2021. Prin ceea ce am pregătit la Modulis ne-am făcut remarcați și lucrul acesta ne împlinește din punct de vedere profesional.

Și nu ne oprim aici…

După cum am precizat în precedentul articol, avem 4 hale deja finalizate în prima etapă Modulis. După ce sunt gata pentru a-și primii chiriașii și celelalte, demarăm construcția celui mai mare HUB fast-charge din regiune pentru încărcarea mașinilor electrice – ca parte din acest proiect complex; concept care tocmai ce a fost premiat.

Ulterior vom demara planurile privind etapa a doua a parcului Modulis. În câteva luni vom reveni cu informații despre ce va presupune cea de-a doua etapă și despre posibilitatea replicării la nivel național a acestei „rețete”, ca să ne exprimăm savuros, reprezentată de conceptul de hale Modulis: caracter modular și proiect care înglobează soluții constructive noi și facilități la ultimele standarde europene.

Ne bucurăm de moment!

Să ne întoarcem totuși la situația din prezent și la provocările prezentului. Suntem conștienți de faptul că premiile de profil și atenția publică de care ne bucurăm astăzi vin către noi ca urmare a muncii și dedicării noastre de ieri, ca o consecință a acestora. Așadar, ne bucurăm de moment și am ținut să comunicăm acest lucru celor care ne urmăresc, dar ne întoarcem rapid la consolidarea elementelor care diferențiază Modulis de celelalte parcuri industriale.

Ne întoarcem atenția către competiție dar și către ideea de a rămâne pe drumul spre dezvoltarea sustenabilă a afacerilor, prin facilitățile noastre industriale și logistice, dar și cea a comunităților locale – cum deja știm că este cazul la Brașov astăzi. Noi, Modulis, privim din Brașov către Orizontul 2030 al dezvoltării durabile, iar premiile mai sus menționate ne dau încrederea că vom ajunge la această destinație – nu singuri, ci împreună cu toți cei care îmbrățișează aceleași valori ca noi.

Pentru disponibilitate închiriere hală solicită detalii

Alege tipul de depozit adecvat afacerii tale, menționează suprafața dorită pentru închiriere, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru ați confirma disponibilitatea.