MODULIS BRASOV LOGO

Modulis, Brașovul și Orizontul 2030 al dezvoltării durabile

Facebook           Instagram          LinkedIn

Modulis reprezintă un ansamblu de hale moderne de închiriat situat în interiorul orașului Brașov și caracterizat de cele mai înalte standarde, fiind deja considerat un spațiu modern ideal pentru creșterea durabilă. Modulis este parcul industrial care ajută municipiul Brașov să înainteze pe drumul său spre Orizontul 2030 al dezvoltării durabile.

Ce înseamnă Orizont 2030?

Orizontul 2030 este un termen preluat din Strategia de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Brașov 2010-2030. În anul 2013 s-au format principiile și practicile dezvoltării durabile; Orizontul 2020 a însemnat alinierea la nivelul existent în 2013 în mai multe state membre ale Uniunii Europene, iar Orizontul 2030 este cel al recuperării tuturor decalajelor și atingerea nivelului mediu european în materie.

Ce contribuim prin Modulis?

Prin caracteristicile sale, parcul industrial Modulis, deși o inițiativă complet privată, împinge înainte Brașovul ca municipiu către ținta sa de a împlini dezideratele menționate în dreptul Orizontului 2030. Acest lucru se întâmplă fiindcă noi, Qualis Properties, ca dezvoltator, avem același mindset și îmbrățișăm aceleași valori legate de dezvoltarea durabilă a municipiului Brașov și, prin extensie, a regiunii de dezvoltare Centru.

Cine beneficiază de Modulis?

Companiile din domeniul industriilor sau serviciilor, nou înființate sau interesate de extindere, cu cifre de afaceri mici, medii sau mari, sunt invitate toate să beneficieze de facilitățile noastre în hale industriale create datorită unor soluții constructive de ultimă oră, din materiale de construcții noi și de calitate.

Cine e pregătit pentru viitor?

Halele noastre sunt eficiente și independente din perspectivă energetică, fiindcă și dotările sunt pe măsură. Grija pentru aceste detalii va fi tradusă de fiecare companie care apelează la aceste hale de închiriat în elemente de ajutor palpabil. Pentru faptul că Modulis este un parc industrial pregătit pentru viitor, așa cum am argumentat într-un articol precedent din secțiunea Noutăți, business-urile care utilizează halele Modulis devin la rândul lor pregătite pentru viitor.

Pe cine invităm în Brașov?

Invitația noastră pentru companiile din industrie sau care au nevoi logistice mai mari și au sediul în afara orașului Brașov este de a încerca să obțină ceea ce le oferă Brașovul, acest pol național de creștere, această metropolă economică a României și acest oraș situat excelent din punct de vedere strategic, în centrul țării, la intersecția a mai multor rute comerciale importante.

Cum se schimbă Brașovul?

Multă lume o spune – logistica se schimbă, industriile se schimbă, orașele în sine se schimbă. Se schimbă ca urmare a noilor provocări întâmpinate în speța dezvoltării ecologice și eficientizării energetice. Cine nu s-a numărat printre pionierii adoptării acestor măsuri îndură acum fluctuațiile de pe piețele de energie. Brașovul a recuperat decalajul foarte bine iar noi, prin Modulis, suntem bucuroși că participăm activ nu doar la menținerea, ci și la accelerarea schimbării în aceste direcții.

Ce se petrece în halele Modulis?

În Brașov, principalele activități de interes în context țin de comerț, transport, construcții, industria automotive și producția de utilaje, respectiv echipamente. Halele din prima etapă de dezvoltare, cu pardoseală elicopterizată, cu două regimuri de înălțime diferite, cu sisteme de uși și trape automatizate, eficiente din punct de vedere energetic și care în plan administrativ beneficiază și de facility management, reprezintă locurile ideale pentru practicarea fructuoasă a acestor activități.

Cum facem dezvoltare durabilă?

Am construit depozite care într-adevăr conduc la dezvoltarea durabilă și pe care, din acest punct de vedere, le-am prezentat mai într-un alt articol din secțiunea Noutăți. Sunt depozite de închiriat ori hale de producție prin care sprijinim aspectele dorite pentru Orizontul 2030. 

Pentru disponibilitate închiriere hală solicită detalii

Alege tipul de depozit adecvat afacerii tale, menționează suprafața dorită pentru închiriere, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru ați confirma disponibilitatea.