MODULIS BRASOV LOGO

Modulis, cadrul pentru extinderea sau începerea unei afaceri

Facebook           Instagram          LinkedIn

Halele noastre de producție și depozitare formează cadrul ideal pentru extinderea afacerilor sau începerea cu dreptul a unei afaceri care necesită asemenea spații de închiriat. Antreprenorii deciși să acționeze trebuie să afle, totuși, că halele Modulis se închiriază cu rapiditate.

Ideea de la care am pornit cu proiectul logistic Modulis a fost de a contribui decisiv la îmbunătățirea condițiilor de extindere a activității de producție sau de depozitare și la încurajarea inițiativelor antreprenoriale locale.

De aceea am optat pentru construcția unor hale modulare, care pot fi secționate astfel încât să putem avea în ofertă suprafețe variabile, cele standard fiind uneori prea mari sau prea mici raportat la necesitățile unei companii sau alteia.

Halele Modulis din faza I se închiriază rapid

Anul acesta – 2022 – am finalizat toate cele zece hale industriale din faza I a proiectului și am închiriat o bună parte din ele. Pe site punem la dispoziție o hartă interactivă pentru a vedea disponibilitatea fiecăreia, conform a trei statusuri: disponibil; rezervat; închiriat.

Parcul industrial Modulis Brașov va cunoaște și faza a II-a de dezvoltare, în aceeași regiune din interiorul municipiului totodată și în preajma Centurii Brașov. Până atunci, chiriașii noștri actuali se vor fi bucurat deja de beneficiile pe care le oferim în toate spațiile de producție și depozitare pregătite de noi.

Hale moderne pentru extinderea afacerilor

Pentru extinderea afacerilor existente, depozitele Modulis sunt dotate corespunzător și sunt poziționate convenabil.

Producătorii industriali pot accelera motoarele și au avantaje locative și logistice, în plus au șansa de a își desfășura procesele de producție în hale care respectă principiile și normele dezvoltării durabile. Capacitățile mai mari de producție sau trecerea la nivelul următor, de producție de bunuri cu valoare adăugată mai mare, sunt astfel nu doar posibile, ci și convenabile dacă se întâmplă în halele Modulis.

Pe de altă parte, halele de depozitare pe care le avem sunt ideale pentru operatorii din logistică și pentru firmele care își pot livra mult mai ușor și rapid mărfurile către zone mai extinse din țară. Extinderea rețelei logistice aduce avantaje imediate în piață, față de concurență.

Hale cu facilități pentru începerea unei afaceri

Pentru începerea unei afaceri în domeniul industrial sau cu componentă logistică, antreprenorii din municipiul Brașov, din județul Brașov dar și din Regiunea Centru sunt invitați să descopere oferta Modulis. Și este chiar momentul să facă acest pas, Brașovul fiind astăzi orașul unde oportunitățile de business sunt din ce în ce mai multe.

În plus, după cum am menționat mai sus, îi invităm să se și grăbească dacă vor să fie la rândul lor beneficiari ai halelor noastre care pot răspunde nevoilor lor curente și viitoare, în registre moderne, sustenabile și eficiente energetic. Este vorba de un mediu amenajat modern, la cele mai înalte standarde europene în domeniu, bine dotat tehnologic și sigur pentru desfășurarea activității.

Premiile de profil pe care le-am obținut cu Modulis reprezintă asigurări că ceea ce ne-am propus am și realizat. Într-adevăr suntem un cadru ideal pentru extinderea sau începerea unei afaceri în producție sau logistică.

Pentru disponibilitate închiriere hală solicită detalii

Alege tipul de depozit adecvat afacerii tale, menționează suprafața dorită pentru închiriere, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru ați confirma disponibilitatea.