MODULIS BRASOV LOGO

Gânduri bune pe final de an. Ce urmează în 2023?

Facebook           Instagram          LinkedIn

Lumea de business a ajuns la finalul unui an caracterizat de dificultăți dar și de oportunități, însă pentru Modulis a reprezentat un an încununat cu succes. În această notă pozitivă dorim să adresăm un mesaj de final de an și să vă împărtășim planurile noastre pentru 2023. 

Cum a fost 2022 pentru noi

Începutul anului ne-a prins în plină etapă de construire a fazei I a parcului industrial de față, caracterizată de spații de producție și depozitare care să răspundă nevoilor curente și viitoare ale companiilor care doresc să se dezvolte sustenabil.

Proiectul a fost bine primit, așa că în luna mai am anunțat atât finalizarea construirii primelor 4 hale din cele 10 planificate, dar și faptul că am semnat pre-contracte cu primii chiriași.

În iunie am anunțat câștigarea a două premii care ne onorează și pentru care mulțumim încă o dată: Premiul pentru cel mai bun dezvoltator industrial (Gala Romanian Property Awards 2022) și Premiul pentru ascensiune locală (Gala Imobiliare Hub). Premiile s-au raportat la ce am întreprins în 2021 și suntem convinși că la anul vom mai câștiga câteva și raportat la anul curent, 2022.

Mesajul nostru de final de an

În luna august am fost bucuroși să anunțăm finalizarea construcției fazei I a proiectului nostru de hale industriale moderne, precum și un procent de pre-închiriere de 50%. Am anunțat atunci câteva nume de firme care ne-au ales drept parteneri și au mizat pe facilitățile noastre: Aquila, Global Hub, AD Auto Total, Elit Romania și Red Service.  

Între timp s-au alăturat lor Simba Invest, Sameday și Centrul sportiv Padel Palace. Ne uităm la data din calendar și profităm de ocazie pentru a le ura chiriașilor noștri Sărbători fericite și un An Nou plin de investiții profitabile! Stimați parteneri, suntem alături de voi și an de an vom participa activ la succesul vostru!

Ce urmează în 2023 pentru Modulis

Proiectul imobiliar Modulis a inclus încă de la bun început și faza II de dezvoltare. Noile hale vor fi construite pe terenul de vis-a-vis, iar ca suprafață vom dispune de încă 20.000 mp hale noi, moderne, beneficiare de noi soluții constructive, dintre care 8.000 mp vor fi rezervați depozitelor cu temperatură controlată – ideale pentru companiile care activează în HoReCa, în contextul în care acestea râvnesc după astfel de spații.

În încheiere, dorim să extindem urările către toți cei care citesc aceste rânduri, așadar nu doar către cei care ne-au devenit parteneri până acum, dar și către cei care se gândesc să semneze sau doar se interesează de oferta noastră de hale moderne de închiriat.

Să avem cu toții parte de clipe frumoase alături de cei dragi și să pășim cu încredere într-un an nou al dezvoltării sustenabile! Sărbători Fericite!

Pentru disponibilitate închiriere hală solicită detalii

Alege tipul de depozit adecvat afacerii tale, menționează suprafața dorită pentru închiriere, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru ați confirma disponibilitatea.