MODULIS BRASOV LOGO

Am finalizat prima fază a proiectului Modulis: 10 hale noi!

Facebook           Instagram          LinkedIn

Venim cu vești cu privire la finalizarea fazei I de dezvoltare a proiectului Modulis Brașov, parc logistic multipremiat. Cu o investiție de 15 milioane de euro am reușit amenajarea primei faze a proiectului pe un teren de 45.675 mp, cu o suprafață închiriabilă de aproximativ 20.000 mp, structurată în 10 hale noi. Mai jos vă oferim detalii și vă dezvăluim inclusiv cifre despre faza a II-a.

Noi, dezvoltatorul Qualis Properties, am încercat de-a lungul timpului vă informăm constant despre proiect și să detaliem conceptul noilor hale Modulis. Astăzi vă anunțăm că lucrările au fost încheiate la prima fază a proiectului Modulis (după ce anterior povesteam despre primele patru hale finalizate). 

Cifre și nume legate de faza I Modulis

În ce constă această primă fază?

Sunt 10 hale noi, pline de facilități și de dotări viabile pentru dezvoltarea sustenabilă, cu o suprafață închiriabilă de 20.000 mp situată pe un teren de 45.675 mp. Pentru această suprafață, procentul de pre-închiriere a atins deja 50%, printre primii chiriași la Modulis numărându-se Aquila, un cunoscut furnizor de servicii de distribuție și logistică, Global Hubb, distribuitor de top la nivel național, precum și companii din automotive: Auto Total, Elit Romania și Red Service.

Încă de la primii chiriași arătăm că ne adresăm atât marilor companii, cât și companiilor mici și mijlocii aflate în etapa de dezvoltare, de extindere sau care își doresc o relocare din punct de vedere logistic, fie ca spații de depozitare, fie ca hale industriale destinate producției. Suntem dovada vie a faptului că este nevoie în piață de astfel de hale și de aceea suntem convinși de necesitatea de a veni în întâmpinarea zonei de business și cu faza a II-a a parcului industrial Modulis.

Nu în ultimul rând, vă reamintim de componenta regenerabilă care caracterizează Modulis – și anume panourile solare fotovoltaice cu o putere instalată de peste 2MWh, plus pregătirea până la finalul anului 2022 a celui mai mare HUB de încărcare fast-charge, unde peste 20 de stații de încărcare rapidă a mașinilor electrice vor fi disponibile tuturor.

Prima fază, cele 10 hale noi finalizată. Urmează faza a doua

Terenul este deja achiziționat. Faza a II-a a parcului industrial vine cu câteva deosebiri: ansamblul va număra 11 hale și va avea o suprafață închiriabilă totală de 22.000 mp. Vor predomina spațiile de depozitare și cele de mică producție; tot aici vom adăuga funcția de temperatură controlată, o cerință regăsită în piața actuală, cerință la care dorim să venim cu răspuns. În articolele viitoare vom oferi noi informații despre noua etapă a proiectului premiat Modulis – premii despre care am scris aici.

Vara se încheie în tandem cu finalizarea primei faze a parcului industrial Modulis Brașov. Anul se va încheia cu finalizarea Hub-ului fast-charge mai sus menționat, iar 2023 va fi plin de vești bune, pe care abia așteptăm să vi le comunicăm. Iar proiectele Qualis Properties nu se opresc aici…

Pentru disponibilitate închiriere hală solicită detalii

Alege tipul de depozit adecvat afacerii tale, menționează suprafața dorită pentru închiriere, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru ați confirma disponibilitatea.