MODULIS BRASOV LOGO

Modulis, parcul industrial care face parte din noul val

Facebook           Instagram          LinkedIn

Suntem parcul industrial aliniat 100% standardelor UE și inaugurat la momentul potrivit, conform dinamicii pieței de parcuri industriale din România ultimilor ani. Am pariat pe acest trend ascendent și ne bucurăm să participăm la evoluția menită să aducă România, în acest sens, la nivelul țărilor din Europa Centrală.

Doar cu zece ani în urmă, în 2012, România număra 40-50 de parcuri industriale, cu mult în urma unor țări din Europa centrală, precum Polonia, Cehia ori Ungaria, care înregistrau sute de parcuri industriale.

Încă de pe atunci se purtau discuții în mediul de business dar și la nivel public oficial pentru strategii privind înființarea de noi parcuri industriale și totodată discuții incipiente privind principiile și practicile dezvoltării durabile, care să fie adoptate inclusiv în industrie și care să genereze soluții constructive și noi concepte imobiliare.

Expansiunea parcurilor industriale moderne, aliniate standardelor UE, a început nu cu mult mai târziu, unele voci indicând anul 2015; s-a început de la circa 2 mil. mp pentru a se depăși cifra de 6 mil. mp în prezent. Județele Prahova, Cluj, Bihor și județul nostru, Brașov, au muncit mult în această direcție și sunt fruntașe ca număr de parcuri industriale.

Încă de la primii chiriași arătăm că ne adresăm atât marilor companii, cât și companiilor mici și mijlocii aflate în etapa de dezvoltare, de extindere sau care își doresc o relocare din punct de vedere logistic, fie ca spații de depozitare, fie ca hale industriale destinate producției. Suntem dovada vie a faptului că este nevoie în piață de astfel de hale și de aceea suntem convinși de necesitatea de a veni în întâmpinarea zonei de business și cu faza a II-a a parcului industrial Modulis.

interior Modulis parc industrial

Expansiunea parcurilor industriale moderne, aliniate standardelor UE, a început nu cu mult mai târziu, unele voci indicând anul 2015; s-a început de la circa 2 mil. mp pentru a se depăși cifra de 6 mil. mp în prezent. Județele Prahova, Cluj, Bihor și județul nostru, Brașov, au muncit mult în această direcție și sunt fruntașe ca număr de parcuri industriale.

Iată că țara noastră a ajuns în momentul de față să găzduiască un număr dublu de parcuri industriale față de acum zece ani, aliniate la standardele din UE. Pe acest trend ascendent a apărut proiectul de față, parcul industrial Modulis, în planurile decidenților de la dezvoltatorul imobiliar Qualis Properties, un proiect perfect integrat în noul val.

Parcul industrial Modulis cu hale moderne

Contribuim la dezvoltarea industriei românești

În luna august 2022 am anunțat finalizarea primei faze a proiectului Modulis și am menționat intenția de a dezvolta faza a doua. Așadar, pe parcursul verii am fost ocupați cu ultimele pregătiri și cu primii chiriași, mai mult de jumătate din suprafețele finalizate fiind deja închiriate pe parcurs.

Brașovul este un oraș cu tradiție industrială, dar și cu viitor industrial, având o situație bună privind calitatea halelor industriale și suprafața totală utilizată în sens industrial. Noi am simțit, însă, că Brașovul, ca municipiu și județ, dar și ca punct ce deservește zona centrală a României, are nevoie de ceea ce putem noi oferi:

  • un concept de hale modulare, ușor de adaptat cerințelor de compartimentare și de suprafețe ale halelor de închiriat;
  • un ansamblu de hale industriale bine poziționat în interiorul orașului, dar și în proximitatea Șoselei de Centură;
  • un parc industrial cu utilități și facilități încadrate în scopul bunei întâmpinări a companiilor care închiriază halele noastre;
  • un loc destinat producției și logisticii în logica dezvoltării durabile despre care am scris anterior pe blog.
Hale Modulis parcul industrial

Parcul industrial Modulis Brașov contribuie la dezvoltarea segmentului industrial românesc în noi maniere și se adresează atât actorilor economici care doresc să pornească cu bine pe acest drum, cât și celor deja activi care caută să se dezvolte.

Pentru disponibilitate închiriere hală solicită detalii

Alege tipul de depozit adecvat afacerii tale, menționează suprafața dorită pentru închiriere, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru ați confirma disponibilitatea.